Yoga pentru copii

Traim astazi intr- o lume care se schimba rapid, in care parintii sunt ocupati, iar presiunile scolare, lectiile, jocurile video, gadget- uri, emisiunile TV si sporturile competitive pot avea influente stresante asupra copiilor.

Gimnastica, inot, dans, arte martiale, balet, fotbal . . . exista multe optiuni disponibile pentru parinti atunci cand aleg activitati fizice extra- curriculare pentru copiii lor.
De ce este yoga diferita? Si care sunt beneficiile acesteia pentru copii?

KidsYoga

Yoga creste capacitatea de concentrare, scade agresivitatea, imbunatateste coordonarea si echilibrul, elimina stresul, il invata pe copil sa respire.
Facand yoga, copii exerseaza, se joaca, isi dezvolta imaginatia, stimuleaza fantezia, interactioneaza cu alti copii si in acelasi timp sunt conectati mai profund cu sinele interior.
Si pentru ca yoga este NON- competitiv, ofera o provocare copiilor sportivi si in acelasi timp este potrivita celor care se pot simti inconfortabil in incercarea de sporturi competitive.

La clasa de yoga copiii sunt antrenati in jocuri imaginative, participa activ si se angajeaza, isi constientizeaza corpul: stau ca un Lotus pe luciul apei, bratele sunt crengile unui Copac, sunt atenti ca un Leu, zboara ca un Avion sau saluta Soarele. Toate aceste pozitii de lucru (ASANA) sunt pline de energie, ca sa nu mai vorbim de dezvoltarea motrice. Copiii vor experimenta respiratia (PRANAYAMA), relaxarea (SAVASANA), jocurile pe perechi si vor avea parte de DISTRACTIE cat cuprinde!

Si fiecare ora se va termina cu NAMASTE!

Ofera-i copilului tau ce-i mai bun,inscrie-l la cursurile de Yoga Kids organizate de Balance Studio Woman,in fiecare vineri de la ora 16:00.

Clasele sunt impartite de Nicoletta Paun, instructor autorizat cu certificare internationala Rainbow Yoga Kids Australia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s