O toamna plina de sanatate!

În ultimii ani, sportul şi alimentaţia sănătoasă au devenit două constante în vieţile celor care doresc să arate şi să se simtă bine. Mişcarea fizică este cea care ne ajută să ne tonifiem corpul, să fim mai energici sau chiar să ne îmbunătăţim starea de sănătate. Exerciţii fizice uşoare, antrenamente intense sau tehnici noi, care implică atât corpul, cât şi mintea, toate formele de sport sunt binevenite atunci când conştientizam câte beneficii ne poate aduce acest stil de viaţă.

La Balance Studio Woman incercam sa va oferim o gama cat mai diversificata de activitati, care sa indemne la miscare si sa motiveze cat mai multe femei sa faca sport, pentru sanatate si stare de bine. Din aceste considerente, incepand cu 3 noiembrie 2014, introducem in grila de programe doua clase noi-noute: Circuit Training si Qigong .

ANTRENAMENTUL IN CIRCUIT

Este adresat atat persoanelor incepatoare, cat si celor mai avansate, ce doresc un mma_circuit_training_1antrenament complet al corpului folosind accesorii ca: stepper, minge medicinala, minge fitball, kettlebell, gantere, coarda, banda elastica. Antrenamentul consta in alternarea posturilor de lucru de tonifiere musculara, cu cele de conditionare cardiovasculara.

Marele avantaj al antrenamentului in circuite este arderea eficienta a grasimilor fara pierderea masei musculare. Acest tip de antrenament reprezinta una din cele mai eficiente metode de slabire. Circuitele pot avea ca obiective: dezvoltarea fortei , vitezei, rezistenţei, exploziei musculare, vitezei de reactie si, datorita numarului ridicat de exercitii care se succed, se dezvolta si capacitatea cardio-respiratorie.

Pentru accesul la clasa, este necesara purtarea incaltarilor sport.

QIGONGWoman practicing Tai Chi on deck (pronuntat Ci-Kung) este un sistem chinezesc antic de cultivare a sănătății, vitalității și longevității, cât și de evoluție spirituală. Bazat pe principiile clasice ale Taoismului, Qigong oferă o cale de autocultivare ce presupune armonia între toate nivelurile ființei umane (fizic, psihic și spiritual), armonia cu natura și progresul constant și natural, evitând excesele și accidentările posibile în alte discipline fizice și, în acelați timp, evitând retragerea din lume caracteristică altor căi spirituale.

Qigong-ul are forme dinamice şi forme statice. Accentul se pune însã pe alternarea tehnicilor statice cu cele dinamice. Formele dinamice cresc energia şi vigoarea corpului, pe când cele statice acţioneazã asupra fluidelor corpului (sângele, saliva, sucurile gastrice, diversele secreţii ale glandelor, ş.a.m.d.) şi asupra stãrii interioare.

Pentru aceasta clasa, se va achiziona un abonament separat, in valoare de 120 lei (4 sedinte). Cursurile sunt tinute de Dr. Luiza Nogali,in fiecare luni de la orele 19:40.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s