CINE SUNTEM

Daca fugi de aglomeratia salilor obisnuite de fitness si vrei sa incerci o alta metoda de a face sport, te asteptam intr-un cadru intim si relaxant, ca sa traiesti o experienta completa body&mind.  Te-ai gandit vreodata ca poti termina un antrenament plina de energie in loc sa fii obosita? Asta se intampla cand faci Pilates! La noi poti sa practici aceasta metoda atat la saltea cat si cu aparatul Reformer, TU alegi! NOI te vom ajuta sa descoperi ce ti se potriveste mai bine.Nu conteaza varsta sau conditia fizica,exercitiile se pot adapta in functie de necesitatile tale! Pe langa orele clasice de  Pilates pe saltea sau de Pilates cu aparate,  iti oferim si clase de Yoga pentru echilibrul perfect dintre trup si spirit, Zumba, Abs&Butt si Fitball.

Te intrebi cine si de ce a infiintat Balance Studio Woman?

Ne numim Dana Olanescu (Rada) si Loredana Lutescu si suntem fondatoarele Balance Studio Woman.

Ideea infiintarii acestui studio ne-a venit din dorinta de a oferi femeilor din Bucuresti un loc dedicat exclusiv lor, in care sa practice exercitii fizice inteligente, care sa le lucreze atat corpul cat si mintea si sa le creioneze un trup suplu si tonifiat.

Cu Metoda Pilates am facut „cunostinta” prin vara anului 2007, intr-o sala de sport din Benidorm, Spania . Ne-a placut atat de mult incat urmarea a fost fireasca : cursuri intensive de pilates la saltea si de Reformer (in  sali de fitness si studiouri de renume din Spania (Metropolitan, Pilates Zenter Woman, Akro Studio), workshop-uri , conferinte si seminarii cu tematica specifica. In 2011 am urmat cursurile de instructor autorizat pilates MAT &Reformer, organizate de Life Sport Academy in centrele Urban Pilates (Valencia). Tot acolo, am sustinut primele clase de pilates Reformer in calitate de instructori autorizati. La sfarsitul anului 2011 am decis sa infiintam propriul nostru centru de pilates, ca un demers pentru miscare, sanatate si stare de bine.

Asa a luat fiinta, in iulie 2012, primul si singurul Studio de Pilates exclusiv pentru femei din Bucuresti.

Echipa noastra va asteapta, cu mult drag, la Balance Studio Woman!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s